Telegram Web Link
عباس آخوندی pinned «💢کارنامه مسکنی عباس آخوندی زیر ذره‌بین | در مصاحبه با اکو ایران 🔸عملکرد عباس آخوندی وزیر پیشین راه و شهرسازی در حوزه «مسکن»، که در نهایت به دلیل اختلاف نظر با روحانی استعفا داد، بارها مورد انتقاد قرار گرفته است. ریشه این نقدها چیست؟‌ 🔸اظهارنظرهای صریحی که…»
عباس آخوندی
💢اعتراض قانونی به رد صلاحیت گسترده داوطلبان عضویت شوراها 🔸امشب شب شهادت نماد عدالت حضرت مولی امیرالمومنین (ع) توسط نماد جمود و خشک‌مغری ابن ملجم است. ضمن عرض تسلیت شهادت مولی به تمام مردم ایران و مسلمانان و جهانیان، با پیروی از آن امام همام شایسته است که…
💢آقای رییس جمهور!

🔸از این مهم‌تر رد صلاحیت گسترده داوطلبان عضویت در شوراهای شهر است که به نظر بر خلاف قانون صورت گرفته و شما می‌توانید آن را با دستوری مشابه این به وزارت کشور متوقف کنید. در این مورد، در نهایت دستور شما ضمانت اجرایی ندارد ولی در آن مورد می‌توانید کاری انجام دهید.

https://twitter.com/AkhoundiAbbas/status/1392113340739117065

@AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢کاهش ریسک تجارت در ایران

🔸چشم انداز اقتصادي ما مي بايست حركت در مسير كاهش ريسك باشد. دخالت هاي مكرر، بي ضابطه و هيجاني در بازار حتي اگر مُسّكن هم باشد كه چندان نيست ضرر بدتري دارد و آن افزايش ريسك است. چرا كه فعاليت اقتصادي را در خطر دخالت مدام قرار مي دهد.
@AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢افسانه مسکن مهر

🔸مسكن يكي از اصلي ترين مسائل رفاهي هر كشور است. از سوي ديگر مسكن در كشور ما دستكاري شده ترين بخش اقتصادي كشور است. دستكاري كه بازار به شدت بي قواره و ناعادلانه اي را براي آن رقم زده است. در اين ويدئو وضعيت اين بازار را با عدد و رقم به بحث مي گذاريم تا بدقوارگي هولناك آن را به خوبي نشان دهيم. با آشنايي با وضعيت بازار مسكن خواهيم ديد كه برنامه مسكن مهر ناتوان از درك كاستي هاي اصلي بازار مسكن بوده است و نتوانسته است تقاضاي مؤثر اين بازار را شناسايي و پوشش دهد.

@AbbasAkhoundi
💢مسئله ام طرح یک گفتمان ملی است

🔸موضوع گفتگوی ما بیانیه اخیر جنابعالی تحت عنوان «یک دولت، یک ملت، گفتمان انتخابات 1400» است. مقدمتاً این سوال را مطرح می¬کنم که آیا در حال حاضر باید شما را کاندیدای ریاست جمهوری بدانیم؟

موضِع من این است که این یک موضوع تصمیم‌گیری جمعی است نه فردی، به همین خاطر همچنان با شورای نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان پیش می‌روم که ببینیم دوستان به چه جمع‌بندی‌ای می‌رسند. البته من اصرار بر گفتمان محوری دارم و نه شخص محوری!

🔸در بیانیه شما چند مبحث جدی وجود دارد. بحث «دولتِ ملیِ واحدِ مدرن»، «اراده عمومی»، «حقوق شهروندی»، «سیاست‌گذاری اقتصادی»، «ترمیم مرجعیت دولت» و بحث «سیاست خارجی». در ابتدای بیانیه فرموده¬اید مشکل امروز کشور تثبیت و تعمیق پدیده چنددولتی است. این وضعیت چطور به وجود آمده؟ چه بستری چنددولتی را در جمهوری اسلامی ایجاد کرد؟ آیا ریشه تاریخی دارد یعنی به قبل از جمهوری اسلامی باز می¬گردد و میراث نظام بروکراتیک ماست یا ریشه در انقلاب دارد؟

نمی‌توان گفت ریشه در انقلاب دارد چون همه ملت خاطرشان هست یکی از تاکیدهای امام این بود که هر چه زودتر قانون اساسی به تصویب رسد و از دولت موقت عبور کرده و دولت رسمی مستقر شود. شاید هم انقلاب ایران جزو معدود انقلاب‌هایی بود که فاصله پیروزی انقلاب تا تصویب قانون اساسی، طولانی نبود و در مدت کوتاهی قانون اساسی به تصویب رسید و با برگزاری انتخابات، دولت رسمی مستقر شد. بنابراین در اراده اولیه نمی‌توان تردید کرد. از نظر من در سال 1384 و با شکل‌گیری دولت نهم، عقبگرد بسیار جدی در سیاست‌ورزی و صحنه سیاسی در ایران بوجود آمد و سرآغاز یک نوع تخریب تمامِ نهادهای سیاسی در کشور بود و در مدت بسیار کوتاهی دولت به سمت یک نوع قدرت سخت رفت و با تکیه بر قدرت سخت، گفت‌وگو در سطح ملی را با چالش جدی مواجه کرد و با استقبال از وضعِ شش قطعنامه سازمان ملل برعلیه ایران، یک نوع دوگانگی بسیار جدی در حوزه سیاست‌ خارجی ایران ایجاد شد. مجموعه این مسائل موجب شد با یک وضعیت ناکارامدی بسیار جدی در سطح دولت ملی مواجه شدیم و مردم برای اولین بار حس کردند در یک بی‌پناهی قرار دارند و دولتی که باید از حقوق شهروندی و گفتگوی ملی دفاع کند روبه‌روی این دو ایستاده‌است. دولتی که باید امنیت بین‌المللی ایران را ایجاد کند خودش به سمت اقدامات بسیار پرریسک می‌رود و ایران را در معرض بالاترین ریسک‌های جهانی قرار می‌دهد. دولتی که باید ظرفیت و سرمایه اجتماعی و اقتصادی را ایجاد کند آنها را بیشتر در معرض خطر قرار می‌دهد و در پاسخ همه چیز از قدرت سخت استفاده می¬کرد. اینجا سرآغاز از دست رفتن حرمت قانون شد و باعث شد نهادهایی مدعی سیاست‌گذاری شوند. سیاست‌ورزی مشکلی نبود اما مدعی بودند که قدرت اعمال سیاست دارند و می‌توانند جای دولت بنشینند و ازسوی دولت سخن بگویند. گرچه خود همین دولت در پایان دچار تعارض با همین نهادها شد که در ابتدا با هم همدل بودند اما در انتها نطفه چنددولتی بنیان گذاشته شد.


🔻برای مطالعه ادامه گفتگو روی لینک زیر کلیک کنید

📝 https://vrgl.ir/oW5as
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢دفاع از حقوق خریداران مسکن مهر

🔸وقتی شهروندانی به دولت اعتماد می‌کنند، دولت موظف است که حقوق آنان را رعایت کند. این موضوع در مکان‌یابی درست، تامین خدمات زیربنایی هم‌چون آب و برق و گاز و سیستم فاضلاب و خدمات روبنایی هم‌چون مدرسه، بهداشت، کتابخانه، پارک و فضای سبز، بازار و مسجد ... و نحوه دسترسی به حمل‌ونقل امن و ده‌ها مساله دیگر باید مورد توجه قرار گیرد. ولی، زمانی که تنها سرعت به هر قیمت مورد توجه قرار می‌گیرد، سبب می‌شود که ساخت ۵۵۰۰۰ واحد مسکونی به یک شرکت ترکیایی با ترک تشریفات مناقصه آن هم در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی واگذار گردد.

🔸این پروژه به تنهایی معادل ۵۰٪ فعالیت‌های طول حیات این شرکت است. طرفه آن‌که این شرکت، علیه شرکت پرند در دیوان داوری ادعایی معادل ۱۵۰میلیون دلار طرح کرد. که اگر هوشیاری ما و انتخاب وکیلان زبردست نبود امروز به ازای هرواحد مسکونی مسکن مهر در شهر جدید پرند، معادل ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان می‌بایست به این پیمانکار غرامت پرداخت می‌شد.

@AbbasAkhoundi
💢عید سعید فطر و صلح پایدار

🖌عباس آخوندی، ۲۳اردی‌بهشت۱۴۰۰

عید بر عاشقان مبارک باد
عاشقان عیدتان مبارک باد

🔸عید سعید فطر، ‌عید مسلمانان را به همه ایرانیان و همه مسلمانان تبریک می‌گویم و از درگاه حضرت باری طلب می‌کنیم که مهر بی‌کرانش را در این روز مشمول همه ما و همه جهانیان با هر کیش و آیینی بکند.
هر چند عید است و روز خجسته‌ای است لیکن، در عین حال همه نگرانیم. نگران فقر و تنگدستی گروه کثیری از هم‌وطنان‌مان که حد اقل امکانات عید گرفتن را ندارند. بیکاری و روشن نبودن آینده و دسته‌دسته شدن ملت و تفرقه و نفاقی که در میان ما افتاده، از همه چیز نگران کننده تر است. در اطرافمان در همین چند روز پیش فاجعه مدرسه سیدالشهدا و پرپرشدن دخترکان معصوم را در کابل داشتیم. جنایت نتانیاهوی دژخیم را در کشتن مردم بی‌دفاع فلسطین و فاجعه انسانی در یمن دلخراش‌اند.

🔸حال بگذارید همه اینها را زاویه‌ای دیگر ببینیم. کشور ما مرکز حوزه‌ی تمدنی ایران است. وقتی این مرکز ضعیف شود، تعادل منطقه به هم می‌ریزد. نه ما و نه هیچ ملتی در منطقه باید تصور کند که منطقه با ایران ضعیف روی صلح و آرامش می‌بیند. ایران همواره لنگر تعادل این منطقه بوده‌است. ما افزون بر قدرت دفاعی نیاز داریم که از حیث قدرت نرم، و گفتمان توسعه در منطقه پیشتاز باشیم. ما باید از حیث تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی پیشرو باشیم. وقتی ملت ما فقیر می شود اثر آن تنها در ایران نیست. کل تعادل منطقه را در بر می‌گیرد. در این روز عید با خدا عهد ببندیم که گفتمان توسعه ایران را وجهه همتمان قرار دهیم و افزون بر ملت ایران صلح پایدار در حوزه تمدنی ایران و منطقه را وجهه همتمان قرار دهیم. لازمه این کار این است که از تمام رقابتهای درون منطقه دست بشوییم و تمام تمرکزمان را بر اسرائیل بگذاریم. مدتهاست که اسرائیل ما را به خود مشغول داشته و از ضعف ما سوءاستفاده کرده و جنایات خود را عادی سازی کرده‌است. ولی هر خونی که در منطقه به زمین ریخته می‌شود باید وجدان ما را بدرد آورد و ما را به اندیشه‌ی استقرار صلح پایدار در منطقه فروبرد.

https://www.tg-me.com/Abbas_Akhoundi/224

@AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢مفهوم عدالت آموزشی

🔸عدالت را اگر برابري در فرصت ها بدانيم آنگاه محور اساسي عدالت آموزش مي شود. چرا كه فرصت ها در دنياي امروز تا حد زيادي مرهون دانش است كه از آموزش به دست مي آيد. از همين رو ترجمه مهم عدالت در جوامع امروزي عدالت آموزشي است. در آموزش است كه مي بايد نگاه طبقاتي را ريشه كن كرد و با برقراري فرصت آموزشي برابر به برابري در فرصت هاي فردا نزديك تر شد...

@AbbasAkhoundi
💢ایران در کانون گفتمان انتخابات ۱۴۰۰

در گفتگو با ایسنا

🔸وزیر مستعفی راه و شهرسازی دولت حسن روحانی معتقد است تا زمانی که در سمت خود بوده بر اساس طرح ایده ایران؛ در راستای دسترسی مردم به اطلاعات آزاد و تحقق ایده ایران تلاش کرده است و به دلیل عدم تحقق همه جانبه این ایده توسط دولت مذکور از ادامه همکاری با روحانی استعفا داده است.

🔸عباس آخوندی در گفت و گو با ایسنا، در واکنش به اینکه انتقادات اخیرش نسبت به دولت تدبیر و امید یک عمل انتخاباتی عنوان شده، اظهار کرد: هر موضوعی را باید در جای خودش بررسی کرد، هیچ کسی نمی خواهد از زیر بار مسئولیتی که دارد فرار کند.

🔸وی ادامه داد: انتقادات من از دولت تدبیر و امید پیش از سال ۱۳۹۵ مطرح شد، اما فکر می کردم آن روند در دولت بعدی اصلاح می شود.

🔸آخوندی یادآور شد: من سال ۱۳۹۲ وزیر شدم. مفهوم پرداختن ایده ایران را از همان زمان شروع کردم. به دلیل آنکه تعداد زیادی از دوستانم در شلمچه شهید و مجروح شده بودند در تاریخ ۲۵. ۰۵. ۹۲ که وزیر شدم اولین سفرم را از شلمچه آغاز کردم. دیدم وضعیت سفر متقابل ایرانیان و عراقی ها به کشورهای یکدیگر بسیار دشوار است. از آنجایی که اولین ایده ام برای ایده ایران، روانی مبادله و رفت و آمد با کل حوزه تمدنی ایران است، اولین تصمیمی که گرفتم این بود که روی پایانه مرزی شلمچه سرمایه گذاری جدی بکنیم و آبادش کنیم. این کار را هم انجام دادیم. همین الان در مراسم اربعین با آن حجم ترافیک یکی از پایانه های اصلی و مهم همانجا است.
🔻برای مطالعه ادامه گفتگو روی لینک زیر کلیک کنید:

📄https://vrgl.ir/USXuH

@AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢پاسخ مساله مسکن کجاست؟

🔸مسكن براي سه گروه مسأله است:
حاشيه نشينان شهري
ساكنان بافت فرسوده
خانه اولي ها
مسأله مسكن براي هر يك از گروه هاي فوق متفاوت است. حاشيه نشين ها در انتظار رسميت بخشي اند و نيازمند زيرساخت هاي شهري؛ بافت هاي فرسوده رسمي اند و داراي زير ساخت ولي در تله افت فرسودگي افتاده اند و نيازمند بازآفريني شهري اند؛ خانه اولي ها نيز در پي خريد خانه مناسب اند كه مي بايست قدرت خريد آنها تقويت شود تا در محيط شهري مناسب خانه خود را بتوانند خريد كنند...
حال مداخلاتي از جنس مسكن مهر مسائل هيچ يك از گروه هاي فوق را حل نمي كند. گويي مسكن مهر و امثال آن پشت به مسأله كرده اند و اصلا مسأله را به رسميت نشناخته اند ؛ بلكه با آدرس غلط و به صرف تكرار مشغول بي مسألگي خود شده است.

@AbbasAkhoundi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢یک ملت، یک دولت

🔻ایران در کانون گفتمان انتخابات ۱۴۰۰

@AbbasAkhoundi
عباس آخوندی
💢سخنرانی در ستاد انتخابات وزارت کشور 🔻برای مطالعه متن سخنرانی روی لینک زیر کلیک کنید 📎 https://vrgl.ir/jceqQ @AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢راه گذار از چند دولتی و استقرار ایده‌ی یک ملت یک دولت

🔸مردم امروزه به خوبي لمس مي كنند كه هيچ مسأله اي حل نمي شود بلكه مسائل مدام به وجود مي آيند، تبديل به مشكل مي شوند و سپس عادي مي شوند و بر روي هم جمع مي شوند و مسأله جديد مي آيد... مردم خواهان آنند كه مسأله تورم حل شود، ارز به ثباتي رسد، بي نظمي ها مرتفع شود و ... ولي چرا نمي شود؟ چون دولت امكان سياست گذاري خود را از دست داده است چرا كه نه يك دولت كه چند دولت داريم ... حال جاي پرسش است كه چگونه به يك ملت يك دولت برسيم؟

@AbbasAkhoundi
◾️برای برادرم مهندس اکبر ترکان

روز غم‌انگیزی است. بعد از نماز صبح متوجه شدم که برادرم مهندس اکبر ترکان همه را وداع گفته و به سوی حضرت باری شتافته‌است. امید که خدای تعالی با روی گشاده او را بپذیرد. از درگاه حضرت حق برای او رحمت و غفران و برای خانواده‌ی محترمش شکیبایی و سزای نیک طلب می‌کنم.
بیش از 40 سال است که اکبر را می‌شناسم و با او دوست هستم. در دوران جهاد سازندگی با او همکار بودم. او عضو شورای جهاد لرستان بود. بلند همت و بلند پرواز بود. از همان زمان‌ها افزون بر فعالیت‌های مستقیم مربوط به حوزه‌ی مسئولیتش، علاقمند به مشارکت در فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی نیز بود. خوب خاطرم هست که در اوج درگیری‌ها با رییس جمهور وقت؛ آقای بنی‌صدر، یک روز از خرم‌آباد آمد وگفت که عباس باید اقدامی بکنیم. گفتم: در باره‌ی چی؟ گفت: این وضعیت بنی‌صدر. دوسه صفحه مطلب با خط خودش نوشته‌بود و پیشنهاد داشت که به نام شورای مرکزی جهاد سازندگی آن را انتشار دهیم. گفتم: که ما عضو یک نهاد رسمی هستیم و با این تابلو نمی‌توانیم چنین کاری انجام دهیم. بیش از یک ساعت طول کشید تا او را منصرف کنم.

اکبر همواره پرجوش و خروش بود و هرآنچه می‌اندیشید بلا فاصله بر زبان می‌آورد. او دلیر و شجاع بود و به خانواده‌ای با اصالت تعلق داشت. برادرش ناصر نیز همکار ما در جهاد سازندگی کردستان بود و در همان‌جا به شهادت رسید. روح هر دو شاد باد. در عین حال، اکبر بسیار باهوش و زیرک بود. و پس از جهاد مسئولیت‌های متعددی در وزارت کشور، وزارت دفاع، وزارت راه‌وترابری و مشاورت رییس جمهور بر عهده گرفت و منشاء خدمات گوناگون بود. او در فعالیت‌های حرفه‌ای نیز فعال و مدتی رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بود. با همه‌ی این توصیف‌ها او دوست و رفیق خوبی هم بود.
خطِ اثر او در آبادانی و دفاع از این سرزمین همواره هست. یاد مهندس اکبر ترکان عزیز گرامی باد.

عباس آخوندی
۲۶/اردی‌بهشت/۱۴۰۰
@AbbasAkhoundi
💢یک ملت، یک دولت

@AbbasAkhoundi
2024/09/29 21:33:59
Back to Top
HTML Embed Code: