Telegram Web Link
عباس آخوندی
💢کلاب ایده ایران سلسله گفتگوهای تحول 1400 را برگزار می کند: 👈 جلسه نخست : آموزش و پرورش بنیان تحول 1400 با حضور دکتر عباس آخوندی 👈 امروز سه شنبه 28 اردی‎بهشت ساعت 21 الی 23 👈 برای عضویت در کلاب ایده ایران کلیک کنید 👈 برای ورود به اتاق گفتگوی امشب…
Audio
🎙فایل صوتی: نسخه کامل گفتگو با موضوع «آموزش و پرورش بنیان تحول 1400» با عباس آخوندی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، در اولین برنامه از سلسله برنامه‌های "ایده ایران"| سه شنبه 28 اردی‎بهشت
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢هدف توسعه باید توانمند کردن انسان باشد

🔸هدف و ابزار توسعه انسان است. توسعه امري كالبدي نيست بلكه ظرفيت سازي براي توانمندي انسان و با تكيه بر توانمندي انسان است. توسعه با دخالت اغيار و يا با ورود همه جانبه دولت به دست نمي آيد. توسعه با اختيار و توانمندي اين اختيار به دست مي آيد. در چنين رويكردي است كه بر فرض مثال سيستان و بلوچستان بايد منبع تجارت ايران باشد؛ تجارتي به دست خود مردمانش.

@AbbasAkhoundi
💢کلاب ایده ایران؛ سلسله گفتگوهای تحول ۱۴۰۰ را برگزار می کند:

👈 جلسه دوم : مساله مسکن و بازآفرینی و حکمروایی شهری:

با حضور دکتر عباس آخوندی؛

👈 امروز پنج شنبه ۳۰ اردی‎بهشت ساعت ۲۱ الی ۲۳

👈 لینک ورود به اتاق گفتگوی امشب

📎https://www.joinclubhouse.com/event/PQDvzWDB

🌀پخش همزمان در اینستاگرام، تلگرام و کلاب هاوس

@AbbasAkhoundi
Live stream scheduled for
💢توسعه راه‌آهن استانی

🖌عباس آخوندی

🔸یکی از کلیدواژه‌های توسعه و فقرزدایی ایجاد امکان دسترسی افراد با دانش و تبادل آسان و ارزان کالا می‌باشد. از این رو اتصال 5 استان جدید به شبکه حمل نقل ایمن، پاک و ارزان ریلی در زمان مدیریت من میسر شد شامل: رشت، کرمانشاه، ارومیه و همدان، تبریز (بستان آباد) و فعال‌سازی پروژه‌های اتصال ریلی بیرجند، بجنورد، اردبیل و سایر پروژه‌های ریلی بزرگ. یکی از مهم ترین راهبردهای که در وزارت‌خانه داشتم انتقال ایستگاه‌های قطار مسافری به درون شهرها و اتصال آنها با شبکه مترو و یا پایانه‌های اتوبوسی برای سهولت دسترسی و جابجای شهروندان در حمل‌ونقل بین‌شهری و درون‌شهری بود، تا ضمن توسعه صنعتی، توسعه انسان محور هم با ایجاد زیرساخت جدید میسر شود.

@AbbasAkhoumdi
Live stream started
Live stream finished (3 hours)
عباس آخوندی
💢کلاب ایده ایران؛ سلسله گفتگوهای تحول ۱۴۰۰ را برگزار می کند: 👈 جلسه دوم : مساله مسکن و بازآفرینی و حکمروایی شهری: با حضور دکتر عباس آخوندی؛ 👈 امروز پنج شنبه ۳۰ اردی‎بهشت ساعت ۲۱ الی ۲۳ 👈 لینک ورود به اتاق گفتگوی امشب 📎https://www.joinclubhouse.com/event/PQDvzWDB…
Audio
🎙فایل صوتی «مساله مسکن و بازآفرینی و حکمروایی شهری» در گفتگو با عباس آخوندی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، در دومین برنامه از سلسله برنامه‌های "ایده ایران"| پنج شنبه 30 اردی‎بهشت
💢جاده ابریشم

🖌عباس آخوندی

🔸به دلیل موقعیت استراتژیک ایران در غرب آسیا و آسیای میانه، کشورمان را چهارراه جهان می‌نامند. از این رو توسعه‌ی حمل نقل ریلی برای ایفای این نقش ذاتی با اتصال به کشورهای حوزه تمدنی ایران در صدر اولویت‌های ما در وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت. با اولویتبندی منابع و ایجاد ظرفیت‌های جدید مالی، توانستیم پروژه‌های اتصال به مرزهای اینچه برون (ترکمنستان)، به سمت هرات (افغانستان) و آستارا (آذربایجان) را به پیش ببریم و راه‌آهن کرمانشاه را تکمیل و بخش اعظم مسیر اتصال به کشور عراق (خسروی) را ریل گذاری کنیم و پروژه اتصال به اقیانوس هند از طریق بندر چابهار را تعریف، کارگاه را فعال و بیش از 50% زیرسازی را انجام دهیم.

@AbbasAkhoundi
💢گسترش خطوط ریلی در دوره وزارت عباس آخوندی

🔸 با استقرار دولت‌های پوپولیست در مسند کار متأسفانه اکثراً پروژه‌های که امکان مراسم افتتاح و رُبان‌بری دارند در اولویت قرار می‌گیرند و کارهای پیچیده و مهم به فراموشی سپرده می‌شوند. بازسازی خطوط ریل پرتردد بدون ایجاد خلل در عملیات روزمره یکی از آن مشکلات پیچیده نیز بود که با برنامه‌ریزی دقیق همکاران راه‌آهن ما توانستیم بیش از 1،500 کیلومتر از خطوطی که از زمان رضا شاه رهاشده بود و هرروزه شاهد خروج قطار از ریل بودیم را بازسازی کنیم. افزون بر آن ایجاد 826 کیلومتر خط جدید و بیش از 542 کیلومتر خط قطار حومه با رکورد بی سابقه بیش از 500 کیلومتر در سال به شکل میانگین دست یابیم.

@AbbasAkhoundi
💢تبریز، راه‌آهن میانه-تبریز | فروردین ۱۳۹۶

#یاد_ایام

🔸طول مسیر ریلی تهران-تبریز ۷۱۴ کیلومتر است. با بهره‌برداری از راه‌آهن میانه‌-تبریز این مسیر به ۶۰۰ کیلومتر کاهش می‌یابد. و با توجه به افزایش سرعت در این مسیر با پروژه دوخطه کردن قطعه زنجان-قزوین و قزوین-تهران 4.5 ساعت کاهش می‌یابد. از این رو، مرتب این پروژه را مورد بازدید قرار می‌دادم و مشکلات و مسائل آن را شخصا پی‌گیری می‌کردم.

🔸در این ارتباط فارغ از مساله‌های فنی و اجرایی چند نکته برای مردم جالب است. یکی این‌که ایستگاه این خط در ایل‌گلی پیش‌بینی شده‌بود و من اصرار داشتم که این خط بعد از ایل‌گلی باید تا ایستگاه فعلی راه‌آهن تبریز ادامه یابد. این قطعه کوتاه بود. لیکن چون از درون شهر می‌گذشت با هزاران مانع و مقاومت روبه‌رو و هزینه آن نیز زیاد بود. ولی، من می‌گفتم که ما تمام هزینه را می‌پذیریم. چون عدم اتصال این خط به ایستگاه تبریز کمک چندانی به رفاه مردم تبریز و سایر شهرهای آذربایجان نمی‌کرد. از این‌رو، مسیر را به سه قسمت تقسیم کردیم. میانه-بستان‌آباد، بستان‌آباد-آیل‌گلی و ایل‌گلی-ایستگاه فعلی تبریز. عملیات اجرایی ایستگاه‌های بستان‌آباد، تیکمه‌داش و ترکمانچای را شروع و ایستگاه بستان آباد را افتتاح کردم. و تاریخ بهره‌برداری از ایستگاه ایل‌گلی را بهار 1397 قرار دادم. اجرای قطعه بستان‌آباد-ایل‌گلی به دلیل نیاز به اجرای پل‌‌های طویل و عبور از دره‌های نسبتا عمیق کار بسیار سختی بود. ولی، جزء پروژه‌های پی‌گیری شخصی خودم بود.

🔸نکته دوم نظرم این بود که بستان‌آباد را تبدیل به دهکده‌ی لجستیک آذربایجان شرقی کنم تا ضمن توسعه این شهر، امکان خارج ساختن شغل‌های مزاحم در درون تبریز و خارج ساختن باراندازها از درون این شهر فراهم شود و تبریز بتواند نفس بکشد.

🔸نکته سوم، در اندیشه بودم که نظام مدیریت راه‌آهن ایران را منطقه‌ای کنم و در گام یک می‌خواستم که شرکت راه‌آهن منطقه‌ای آذربایجان را ایجاد کنم. این موضوع را با برادرم آقای دکتر پزشکیان در میان گذاشتم و در جمع نمایندگان استان نیز طرح کردم. برای تحقق این هدف نیاز بود که از جهت زیرساختی دو پروژه دیگر را شروع می‌کردم. یکی اتصال تبریز به اردبیل از طریق سراب-نیر بود که خوشبختانه عملیات اجرایی این پروژه را آغاز کردم. و دیگر اتصال تبریز-ارومیه بود که در گام یک می‌بایست ایل‌گلی-ایستگاه تبریز اجرا می‌شد و در گام دوم می‌‌بایست قطعه تبریز-ارومیه اجرا می‌شد. در سفری که آقای رییس جمهور به تبریز داشتند، من ضرورت اجرای این خط را به ایشان یادآور شدم. البته، تنگنای بودجه، جدی بود. ولی، از نظرمن اجرای این پروژه بسیار استراتژیک است.

🔸نکته چهام، تکمیل این شبکه و اتصال آن به ترکیه از مسیر مرز بازرگان و هم‌چنین اتصال آن از پارس‌آباد به جمهوری آذربایجان اهمیت استراتژیک این طرح‌ها را نشان می‌دهد و بیان می‌کند که چگونه باید در اندیشه توسعه منطقه آذربایجان بود. به امید روزی که همه این‌طرح‌ها اجرا شوند و شاهد توسعه‌ی آذربایجان به عنوان قلب حوزه‌ی تمدنی ایران باشیم.

مجموعه تصاویر:
📎 www.tg-me.com/Abbas_Akhoundi/225

@AbbasAkhoundi
💢راه آهن مشهد

🔸برای بسیاری از شهروندان واژه قطار با پرترددترین مسیر مسافری آن، مشهد مقدس گره‌خورده‌است. برای افزایش بهره‌وری این مسیر با بازسازی کامل خطوط، نصب سیستم‌های ناوبری مدرن و برطرف کردند گلوگاه‌ها، ما توانستیم حداکثر سرعت در این مسیر را به 160 کیلومتر درساعت افزایش و زمان سیر برای قطارهای پرسرعت را از 12 به 8 ساعت کاهش دهیم. برای برقی کردن این خط و افزایش سرعت به 200کیلومتر در ساعت، قرارداد تامین مالی با چین و با مشارکت یک شرکت ایرانی را معقد کردیم. که متاسفانه پس از ترک وزرات‌خانه قرارداد امضاشده هنوز فعال نشده‌است.

@AbbasAkhoundi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
💢محروم کردن مردم چابهار به بهانه توسعه

🔸توسعه بدون انسان به استبداد مي رسد چرا كه به جاي اراده عمومي بايد به اراده قاهر تكيه كند... تكيه بر اراده قاهر به جاي اراده عمومي نيز به عمران منهاي انسان مي رسد كه مانند فضاي خالي از انسان است... درست مانند نمونه چابهار كه به بهانه توسعه مردم را كنار زده بودند و از فضاي عمومي خود محروم نموده بودند

@AbbasAkhoundi
💢محمد جان

🔸آنی‌که نسخه اصلی این ماجرا بود و قرار بود که نفت را سرِ سفره‌ی مردم بیارد، مردم را سر سفره‌ی فقر و بدبختی نشاند. تا چه رسد به تو!
نفت ثروت میان نسلی ایرانیان است و بودجه ستاد تبلیغاتی نیست که هر کی برای‌اش یک برنامه‌ای بریزد. به‌فکر افزایش رفاه ملت از طریق افزایش ظرفیت رشد اقتصادی و اشتغال باش نه این حرف‌های پوپولیستی و بی‌مبنا.

https://twitter.com/AkhoundiAbbas/status/1396000785322946563?s=19

@AbbasAkhoundi
💢شهرسازی ریل‌پایه، تهران، بهمن‌ماه 1395

#یاد_ایام

🔸روز برفی و ترافیک سنگینی بود و بسیاری از دعوت‌شدگان و سخنرانان به موقع نتوانستند به نشست برسند. بحث من این بود که کلانشهرهای ایران از حیث قابلیت زندگی و قابلیت حرکت دچار شکست شده‌است. از ۵۶ میلیون نفر ساکن در شهرها بیش از یک سوم معادل ۱۹ میلیون نفر در وضعیت بدمسکنی مطلق در حاشیه‌ها یا بافت‌های میانی زندگی می‌کنند. از طرفی کاهش سرعت حرکت حتی در شاه‌راه‌های شهری که در ساعات اوج به 7 کیلومتر در ساعت می‌رسد، رفاه و آسایش زندگی مردم را به مخاطره انداخته‌است. البته منظور من از حرکت اعم از حرکت انسان و کالا و حتی حرکت در حوزه اندیشه و نمادها را نیز شامل می‌شود.

🔸افزون بر این، به بحث بحران زیست محیطی هم اشاره کردم. تقریبا بیشتر کلان‌شهرها مانند اصفهان که زمانی ادعای نصف جهان بودن را داشت در تشنگی مطلق به سر می‌برد و شهر مشهد که یکی از زیباترین شهرها و به عنوان باغ شهر ایران مطرح بود در تشنگی به سرمی‌برد و متاسفانه به جای اینکه در اندیشه بازنگری زندگی مدرن باشیم مجدد راهکارهای پروژه محوری که فقط جیب عده‌ای را پر از پول می‌کند در صدر قرار می‌گیرند.

🔸از این رو بحثم این بود که باید به بازاندیشی به نحوه زندگی شهری در ایران بپردازیم. و شهرسازی ریل‌پایه را بنیان توسعه شهری ایران قرار دهیم. و با امکان برقراری ارتباط سبز و سریع و ایمن سکونت‌گاه‌های پیرامون کلان‌شهرها امکان بازآفرینی و ارتقای کیفیت زندگی کسانی که در وضعیت ناجور زندگی می‌کنند را فراهم آورد. در شهرسازی ریل‌پایه، حمل و نقل یکپارچه است و نمی‌توان میان مترو، قطار حومه‌ای و قطار بین شهری تفکیک قائل شد. و باید بین طراحی شهری و مکان‌یابی آنها بیش از هر چیز امکان برقراری ارتباط ریلی آنها با مراکز کلانشهرها را فراهم آورد.

🔻مجموعه تصاویر

📎 https://www.tg-me.com/Abbas_Akhoundi/240

@AbbasAkhoundi

@AbbasAkhoundi
💢کلاب ایده ایران؛ سلسله گفتگوهای تحول ۱۴۰۰ را برگزار می کند:

👈 جلسه سوم : کووید19و چالش‎های پیش رو | جهان پساکرونا

با حضور دکتر عباس آخوندی؛

👈 امروز شنبه ۱ خردادماه ساعت 19 الی 21

👈 لینک ورود به اتاق گفتگوی امشب

📎https://www.joinclubhouse.com/event/myyadWdD

🌀پخش همزمان در اینستاگرام، تلگرام و کلاب هاوس

@AbbasAkhoundi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹دو دروغ درمورد عباس آخوندی

🌐https://jsnews.ir/?p=189755

📰 پایگاه خبری تحليلی جهان صنعت نيوز
🆔 @jsnewsir
💢توسعه ناوگان

🔸با توجه به خصوصی‌سازی غیراصولی شرکت‌های حمل‌ونقل در ادوار گذشته و سرمایه‌گذاری چشم‌گیری که نوسازی و توسعه ناوگان نیاز دارد، ناوگان ریلی ما به شکل چشم‌گیری رو به افول بود. با بازبینی مدل‌های درآمدی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی، ارائه مضامین به سازندگان ناوگان و بسترسازی برای انتقال فنّاوری‌های روز ما توانستیم مجدداً موتور نوسازی ناوگان را راه بندازیم به شکلی که میانگین سن ناوگان را از حدود 30 به زیر 25 سال برسانیم.

@AbbasAkhoundi
Live stream scheduled for
2024/09/29 21:22:40
Back to Top
HTML Embed Code: